Grønningen - Blovstrød

Bo midt i naturen og tæt på alle faciliteter. Projektet er med 124 attraktive boliger med den bedste beliggenhed

Boligudvikling i naturskønt område

De kommende boliger er beliggende i et naturskønt og stærkt kuperet område direkte til det rekreative område Kattehale og med udsigt til Høvelte kaserne, der er base for Dronningens Livgarde. Der er 5 minutters gang til folke- og privatskoler, fodbold- og tennisbaner, sportshal, daginstitutioner, dagligvarebutikker og svømmehal m.v.

Projektet vil indeholde store og utroligt velbeliggende villagrunde og gennemlyste række- og gårdhavehuse i såvel 1- som 2-plan. Boligerne bygges i traditionelle kvalitetsmaterialer med facader i teglsten og vil ligge flot hævet i det naturlige terræn og med udsigt over skov og marker. Alle boliger får egen carport. Som en del af projektet vil der blive etableret en sø med vandfyldt åforløb, der vil sno sig gennem bydelen.

Den nye bydel bliver naturligt forbundet med veje og stisystemer til såvel Blovstrød som til Allerød Bymidte med indkøb, restauranter og S-tog. Busstop er lige uden for døren.  

Lokalplanen en godkendt og byggemodningen med veje og infrastruktur i det nye område er i fuld gang.

Vil du vide mere om Blovstrød, så gå ind på http://blovstroed.dk/

Vil du vide mere om Allerød Kommune, så gå ind på http://alleroed.dk

Land Development A/S har indgået samarbejde med HusCompagniet A/S om at bygge boligerne på både Grønningen og Frugtlunden i Blovstrød. Det betyder at såvel villagrunde som rækkehuse er til salg via HusCompagniet i Hillerød.  

Du kan kontakte til HusCompagniet og modtage salgsmaterialet.

Se kontaktinformation nedenfor.

Alle 45 villagrunde er nu solgte.

Antal villagrunde
45
Grundstørrelser
675 m2 - 990 m2
Salgsstatus for villagrunde
Udsolgt
Antal rækkehuse i 1- og 2-plan
79
Boligstørrelser
Fra 108 m2 til 145 m2
Salgsstart for rækkehuse
Udsolgt
Se bebyggelsesplan

Skole / daginstitution

Afstand: 400 m / 600 m

Blovstrød Skole, der er beliggende i en afstand på 400 m fra Grønningen, er en populær folkeskole såvel fagligt som socialt. Derudover slog Allerød Privatskole dørene op i sommeren 2015 og er allerede en stor succes i kommunen. Skolen ligger i en afstand på 600 m fra Grønningen. Har du/I mindre børn er den integrerede institution Tusindbassen med vuggestue og børnehave kun 600 m væk.       

Indkøbsmuligheder

Afstand: 50 m

De daglige indkøb klares let i Rema 1000, der ligger som nabo til bebyggelsen, samt i Netto 600 m længere oppe ad Kongevejen. Der er ligeledes Stengårdens gårdbutik og Økologisk café og bageri i gå afstand, samt 2 km. til bycentrum med alle specialbutikker.

Offentlig transport

Afstand: 50 m / 2 km

Du behøver ikke at have egen bil for at bo i en bolig på Grønningen. Der går en busrute lige uden for døren, der forbinder området til Allerød, Birkerød og Hillerød. Der er kun en kort cykletur på 2 km. til S-togsstationen i Allerød. Der etableres cykle og gangstier i området der passer ind i kommunens overordnede stinet og mountainbikeruter. 

Natur & aktivitet

Afstand: 500 m

Blovstrød har et stort udvalg af aktive sports- og fritidsaktiviteter. Sportshal til gymnastik og badminton og udendørs fodbold- og tennisbaner er beliggende lige om hjørnet og bliver forbundet med et sikkert stisystem. Derudover har Blovstrød sin egen svømmehal og det smukke naturområde Kattehale er beliggende lige syd for Grønningen. Her kan du løbe, gå ture, fiske og køre på mountainbike i det fredede naturområde. I dette område holder Blovstrød veteranjernbane til, hvor de mindste kan prøve en tur med de gamle minilokomotiver på de gamle spor til det nedlagte teglværk. Sommer og vinter er et besøg på Ninas Naturcafé oplagt.  

Er du interesseret i at høre mere?

Kontakt

huscompagniet.dk
Lokesvej 5, 3400 Hillerød
T: 48 21 29 90