Grønningen og Frugtlunden - Blovstrød

Bo midt i naturen og tæt på alle faciliteter. Projektet er med 124 attraktive boliger med den bedste beliggenhed

Boliger i naturskønt område

Boliger er beliggende i et naturskønt og stærkt kuperet område direkte til det rekreative område Kattehale og med udsigt til Høvelte kaserne, der er base for Dronningens Livgarde. Der er 5 minutters gang til folke- og privatskoler, fodbold- og tennisbaner, sportshal, daginstitutioner, dagligvarebutikker og svømmehal m.v.

Projektet indeholder store og velbeliggende villagrunde og gennemlyste række- og gårdhavehuse i såvel 1- som 2-plan. Boligerne er opført i traditionelle kvalitetsmaterialer med facader i teglsten og er beliggende flot hævet i det naturlige terræn og med udsigt over skov og marker. Alle boliger harr egen carport. Som en del af projektet er der etableret to søer med vandfyldt åforløb, der snor sig gennem bydelen.

Den nye bydel er naturligt forbundet med veje og stisystemer til såvel Blovstrød som til Allerød Bymidte med indkøb, restauranter og S-tog. Busstop er lige uden for døren.  

Området er udviklet med de nyeste teknologier inden for nedsivning af regnvand i permeable fortovsfliser og betonkantsten, hvor regnvandet kan trænge ned i indstøbte rør. Regnvandet ledes via rørene i kantstenene til underjordiske faskiner og 2 nyanlagte søer. Alt sammen som elementer i det samlede LAR anlæg (Lokal Afledning af Regnvand).  

Boligområdet er fuldt udbygget og samtlige 45 villagrunde og 79 rækkehuse er solgt.

Antal villagrunde
45
Grundstørrelser
675 m2 - 990 m2
Salgsstatus for villagrunde
Udsolgt
Antal rækkehuse i 1- og 2-plan
79
Boligstørrelser
Fra 108 m2 til 145 m2
Salgsstart for rækkehuse
Udsolgt
Se bebyggelsesplan

Skole / daginstitution

Afstand: 400 m / 600 m

Blovstrød Skole, der er beliggende i en afstand på 400 m fra Grønningen, er en populær folkeskole såvel fagligt som socialt. Derudover slog Allerød Privatskole dørene op i sommeren 2015 og er allerede en stor succes i kommunen. Skolen ligger i en afstand på 600 m fra Grønningen. Har du/I mindre børn er den integrerede institution Tusindbassen med vuggestue og børnehave kun 600 m væk.       

Indkøbsmuligheder

Afstand: 50 m

De daglige indkøb klares let i Rema 1000, der ligger som nabo til bebyggelsen, samt i Netto 600 m længere oppe ad Kongevejen. Der er ligeledes Stengårdens gårdbutik og Økologisk café og bageri i gå afstand, samt 2 km. til bycentrum med alle specialbutikker.

Offentlig transport

Afstand: 50 m / 2 km

Du behøver ikke at have egen bil for at bo i en bolig på Grønningen. Der går en busrute lige uden for døren, der forbinder området til Allerød, Birkerød og Hillerød. Der er kun en kort cykletur på 2 km. til S-togsstationen i Allerød. Der etableres cykle og gangstier i området der passer ind i kommunens overordnede stinet og mountainbikeruter. 

Natur & aktivitet

Afstand: 500 m

Blovstrød har et stort udvalg af aktive sports- og fritidsaktiviteter. Sportshal til gymnastik og badminton og udendørs fodbold- og tennisbaner er beliggende lige om hjørnet og bliver forbundet med et sikkert stisystem. Derudover har Blovstrød sin egen svømmehal og det smukke naturområde Kattehale er beliggende lige syd for Grønningen. Her kan du løbe, gå ture, fiske og køre på mountainbike i det fredede naturområde. I dette område holder Blovstrød veteranjernbane til, hvor de mindste kan prøve en tur med de gamle minilokomotiver på de gamle spor til det nedlagte teglværk. Sommer og vinter er et besøg på Ninas Naturcafé oplagt.  

Er du interesseret i at høre mere?

Kontakt

Udsolgt