Søndre Vagt - Flyvestation Værløse

Eksklusive rækkehuse med historisk beliggenhed som porten til Flyvestationen. Her får du direkte adgang til en fantastisk natur

På den tidligere Flyvestation i Værløse udvikler vi en lille eksklusiv enklave med 30 rækkehuse i 1½ plan. Boligerne bliver beliggende på det tidligere militære område, der var den sydlige adgang til Flyvestationen. Boligerne ligger direkte ud til de store fredede rekreative naturområder med den gamle startbane og Søndersø. Til boligerne hører der egen fredsskov og alle boliger får tillige egen privat parkering.

Der er en godkendt lokalplan og boligprojektet forventes igangsat i 2020.

Du er velkommen til at sende os en e-mail for at komme på venteliste til at modtage salgsmaterialet som en af de første.

Antal rækkehuse
30
Boligstørrelser
ca. 110 m2 i 1½-plan
Priser
Afventer salgsstart
Forventet salgsstart
Medio 2020
Se bebyggelsesplan

Skole / daginstitution

Afstand: 200 m / 550 m

Egeskolen er belligende i gåafstand fra boligerne (200 m). Krudthuset er den lokale børneinstitution, der er integreret med såvel vuggestue som børnehaveog ligger i en afstand på 550 m fra Søndre Vagt.  

Indkøbsmuligheder

Afstand: 350 m

De daglige indkøb klares let i den nye Rema 1000 dagligvarebutik i en afstand kun 350 m. fra boligerne. 

Offentlig transport

Afstand: 200 m

Der er en busrute 200 m fra døren og som forbinder Jonstrup med Værløse og Ballerup. Herfra er der videre forbindelse med S-tog.

Natur & aktivitet

Afstand: 0 m

Naturoplevelser giver sig selv, da boligerne ligger midt i Flyvestationens fredede naturområde. Der vil i de kommende ske en aktiv anvendelse af landingsbaneområdet til et utal af sports- og kulturaktiviteter. Fodboldbanen er beliggende i en afstand på kun 350 m. Bebyggelsen har derudover egen privat fredsskov til fælles aktiviteter med naboerne.

Er du interesseret i at høre mere?

Kontakt

Land Development A/S
Parcelvej 54, 2840 Holte
T: 51 59 16 29