Vi sørger for at idé bliver til virkelighed

Erfaring, grundighed og analytisk risikostyring er essentielt i forbindelse med projektudvikling af større ejendomsprojekter

Projektudvikling

Land Development A/S’ medarbejdere har i gennemsnit 17 års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen. Medarbejderne har kompetencerne til at gennemføre hele processen fra første møde med grundejer, gennemførsel af lokal- og kommuneplanproces, planlægning og projektering, praktisk udførelse på byggepladsen, stiftelse af grundejerforeninger til det endelige salg til slutbrugere. Gennem hele projektfasen arbejder vi tæt sammen med vores samarbejdspartnere og planmyndighederne. Land Development A/S’ rolle er at styre hele processen i samspil med de forskellige aktører, hvilket sikrer, at projekterne gennemføres optimalt.

Målet for Land Development A/S er at skabe boligområder med byggegrunde og boliger, hvor ejerne kan få en god ramme om et trygt familieliv. Når vi hos Land Development A/S siger faste partnere, gælder det alle involverede i skabelsen af projektet: entreprenører, rådgivere, advokater, landinspektører, ingeniører, ejendomsmæglere, finansielle partnere og ikke mindst vores investorer. Vi stiller altid høje krav til vores samarbejdspartnere, men de højeste krav stiller vi til os selv. På denne måde sikrer vi kontinuerligt evnen til at gennemføre projekter i høj kvalitet og til den aftalte tid og økonomi.

Vi kan tillige tilbyde, at gennemføre komplekse projektudviklingsopgaver i joint ventures. Vores styrke er at kunne analysere et projekt fra idéfasen over udviklingsfasen og afslutte med at kunne gennemføre projektet frem til aflevering.