Hero billede

Hos os er en aftale en aftale

Vi sikrer hele processen fra bar mark til færdig bydel.

Land Development A/S' medarbejdere har erfaring fra udvikling af flere tusinde boliger i Danmark

Som professionel aktør på markedet for ejendomsudvikling beskæftiger Land Development A/S sig med køb, udvikling, byggemodning og salg af byggegrunde til boliger, herunder parcel- og rækkehuse. Dette sker gennem finansiering via egenkapital og vores faste finansieringssamarbejdspartner Nykredit Bank.

Land Development A/S er en know-how baseret virksomhed, der har kompetencer til at styre hele processen – fra bar mark til det færdige projekt står klart med færdigudstykkede grunde, veje, fælles friarealer og infrastruktur.

Selskabet viderefører medarbejdernes lange projektudviklingstraditioner med solid track rekord for gennemførte projekter og udvikler nye effektive ejendomsprojekter med fokus på, at alle projekter skal gennemføres som estimeret. I front for Land Development A/S står partnerne Søren Due Hansen og Jonas Berthelsen – begge uddannede ingeniører og med en fortid i bl.a. Kuben Byg, NCC og HusCompagniet.

 

Vores mål

Land Development A/S' målsætning er at være den foretrukne samarbejdspartner og projektudvikler af fast ejendom for grundkøbere og grundejere. Vi ønsker at opfylde de kommende boligejeres ønsker og behov, gennem en konstant udvikling i arbejdet med projektudvikling for fortsat at kunne præsentere de absolut bedste løsninger og beliggenheder for vore kunder.

Land Development A/S har et team af erfarne og højt kvalificerede medarbejdere og vores viden sikrer, at vores kunder får optimale løsninger, hvor nogle af nøgleordene er transparent projektøkonomi, effektive projekter og frem for alt minimering af risici. Vi anvender veludviklet IT-værktøj til at udføre en 360 graders analyse af en ejendomsudviklingssag og sikrer derved, at alle forhold bliver belyst og risikovurderet. Kort sagt sikrer vi, at vores kunder får et attraktivt og trygt produkt at bygge videre på.

 

Stærke partnerskaber

For at sikre stærke og værdiskabende projekter gør Land Development A/S i høj grad brug af partnersamarbejder med de bedste i branchen. Her bidrager alle parter med sine kernekompetencer, mens overblikket, projektstyringen og det samlede ansvar altid ligger hos Land Development A/S gennem hele projektforløbet.

 

 

Trustpilot