Hero billede

Vi sørger for, at idé bliver til virkelighed

Erfaring, grundighed og analytisk risikostyring er essentielt i forbindelse med projektudvikling af større ejendomsprojekter.

Projektudvikling

Land Development A/S’ medarbejdere har i gennemsnit mere end 25 års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen. Medarbejderne har kompetencerne til at gennemføre hele processen fra første møde med grundejer, gennemførsel af lokal- og kommuneplanproces, planlægning og projektering, praktisk udførelse på byggepladsen, stiftelse af grundejerforening til det endelige salg og levering til slutkøbere. Gennem hele projektfasen arbejder vi tæt sammen med vores samarbejdspartnere og planmyndighederne. Land Development A/S’ rolle er at styre hele processen i samspil med de forskellige aktører, hvilket sikrer, at projekterne gennemføres optimalt, og med de bedste kompetencer til de forskellige fagområder.

Målet for Land Development A/S er at skabe bæredygtige boligområder med byggegrunde og boliger, hvor ejerne kan få en god ramme om et trygt familieliv. Når vi hos Land Development A/S siger faste partnere, gælder det alle involverede i skabelsen af projektet: entreprenører, rådgivere, advokater, landinspektører, ingeniører, ejendomsmæglere, finansielle partnere. Vi stiller altid høje krav til vores samarbejdspartnere, men de højeste krav stiller vi til os selv. På denne måde sikrer vi kontinuerligt evnen til at gennemføre projekter i høj kvalitet og til den aftalte tid og økonomi.

Trustpilot