Søndre Vagt - Flyvestation - Værløse

Eksklusive rækkehuse med historisk beliggenhed som porten til Flyvestationen. Her får du direkte adgang til en fantastisk natur.

På den tidligere Flyvestation i Værløse udvikler vi en lille eksklusiv enklave med 26 rækkehuse i 1-plan. Boligområdet er beliggende på det tidligere militære område, der var den sydlige adgang til Flyvestationen. Boligerne ligger direkte ud til de store fredede rekreative naturområder til den gamle startbane og Søndersø. Til boligerne hører der egen fredsskov og alle boliger får tillige egen privat parkering og have.

Der er en godkendt lokalplan og boligprojektet forventes igangsat i 2020.

Billeder fra området

Se bebyggelsesplanen for området

Se bebyggelsesplan

Fakta om projektet

Antal rækkehuse

26

Boligstørrelser

110 m2 til 132 m2 i 1-plan

Salgspriser

Udsolgt

Salgsstatus

Udsolgt

Ikon for skole
Skole / daginstitution

Egeskolen er belligende i gåafstand fra boligerne (200 m). Krudthuset er den lokale børneinstitution, der er integreret med såvel vuggestue som børnehaveog ligger i en afstand på 550 m fra Søndre Vagt.  

Ikon for indkøb
Indkøbsmuligheder

De daglige indkøb klares let i den nye Rema 1000 dagligvarebutik i en afstand kun 350 m. fra boligerne. 

Ikon for offentlig transport
Offentlig transport

Der er en busrute 200 m fra døren og som forbinder Jonstrup med Værløse og Ballerup. Herfra er der videre forbindelse med S-tog.

Ikon for foreningsliv
Natur & aktivitet

Naturoplevelser giver sig selv, da boligerne ligger midt i Flyvestationens fredede naturområde. Der vil i de kommende ske en aktiv anvendelse af landingsbaneområdet til et utal af sports- og kulturaktiviteter. Fodboldbanen er beliggende i en afstand på kun 350 m. Bebyggelsen har derudover egen privat fredsskov til fælles aktiviteter med naboerne.

Trustpilot